Heilbotfilet met geroosterde bloemkool en salade

Totale tijd
Totale tijd
35 min
Kookniveau
Niveau
Gemiddeld

Ingrediënten voor 1 persoon/personen

  • 150-200 g
    heilbotfilet
  • 100 g
    bloemkool
  • 2
    tomaten in kwarten
  • flinke hand
    sla
  • 1 teentje
    knoflook geperst
  • 1,5 el
    olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Kleine lettertjes

  • Kcal
    355
  • Eiwitten
    30,2 g
  • Koolhydraten
    9,0 g
  • Vetten
    20,9 g

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Meng 1 eetlepel olijfolie met de geperste knoflook en bestrijk de bloemkool hiermee. 

  3. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout.

  4. Leg de bloemkool in ovenschaaltje of op een, met bakpapier beklede, bakplaat. 

  5. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. 

  6. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de heilbotfilet met een beetje peper en zout circa 4 minuten aan beide zijden.

  7. Serveer met de bloemkool, gemengde sla en stukjes tomaat.

Notes

Tip:

Lekker met de tzatziki uit het PowerSlim kookboek.
Goes Great with
Appel met centimeter

Volg me ook op social media

Je kunt me op veel manieren bereiken. Heb je vragen, of wil je een vrijblijvend intake gesprek plannen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen.

© Webdesign: MitZ.nl
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Of... pak gewoon de telefoon en bel 06 - 46 15 81 80!
NAAR
BOVEN