Bloemkoolsoep met kabeljauw

Totale tijd
Totale tijd
25 min
Kookniveau
Niveau
Gemiddeld

Ingrediënten voor 1 persoon/personen

  • 150-200 g
    kabeljauwfilet
  • ¼
    bloemkool [circa 200 g] in roosjes
  • ¼
    ui, gesnipperd¼
  • ½
    teentje knoflook fijngehakt
  • ½ tl
    ras el hanout
  • 1 el
    olijfolie
  • 250 ml
    [vis] bouillon
  • Peper
  • Zout
  • Extra:
    staafmixer

Kleine lettertjes

  • Kcal
    265
  • Eiwitten
    30,5 g
  • Koolhydraten
    8,1 g
  • Vetten
    11,3 g

Werkwijze

  1. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. 

  2. Voeg de ras el hanout toe en bak deze mee. 

  3. Voeg daarna de bloemkool toe en blus af met de bouillon. Laat dit circa 8-minuten zachtjes koken. 

  4. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de kabeljauw circa 3-4 minuten aan iedere kant. 

  5. Breng op smaak met wat peper en zout en snijd de vis vervolgens in kleine stukjes. 

  6. Pureer de bloemkoolsoep, met behulp van een staafmixer, tot de gewenste dikte. 

  7. Voeg de stukjes vis toe aan de soep en serveer direct.
     
Goes Great with
Appel met centimeter

Volg me ook op social media

Je kunt me op veel manieren bereiken. Heb je vragen, of wil je een vrijblijvend intake gesprek plannen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen.

© Webdesign: MitZ.nl
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Of... pak gewoon de telefoon en bel 06 - 46 15 81 80!
NAAR
BOVEN