Dieet je Fit & PowerSlim recept: varkensfilet met champignons en groene asperges

Varkensfilet met champignons en groene asperges

Totale tijd
Totale tijd
20 min
Kookniveau
Niveau
Gemiddeld
kruidenplaatje op achtergrond

Ingredi├źnten voor 1 persoon/personen

  • 120-150 g
    varkensfilet
  • 100 g
    groene asperge [tips] eventueel doormidden gesneden
  • 200 g
    champignon in stukjes
  • 1 el
    roomboter
  • peper
  • zout

Kleine lettertjes

  • Kcal
    283
  • Eiwitten
    33,6 g
  • Koolhydraten
    3,9 g
  • Vetten
    13,9 g

Werkwijze

  1. Verhit een halve eetlepel roomboter in een pan en braad de varkensfilet aan beide kanten bruin.

  2. Circa 1-2 minuten aan iedere kant. 

  3. Haal het vlees uit de pan, leg op een bord en breng op smaak met peper en zout

  4. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. 

  5. Verhit nu de rest van de roomboter in de pan en bak de asperges 4 minuten. 

  6. Voeg de champignons toe en bak deze nog 4 minuten mee.

  7.  Breng op smaak met peper en zout en serveer bij de varkensfilet.

Notities

Tip:

Houd je van pittig? Bak dan ook een halve of zelfs hele rode peper mee met de asperges en de champignons.
Goes Great with
Appel met centimeter

Volg me ook op social media

Je kunt me op veel manieren bereiken. Heb je vragen, of wil je een vrijblijvend intake gesprek plannen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen.

┬ę Webdesign: MitZ.nl
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Of... pak gewoon de telefoon en bel 06 - 46 15 81 80!
NAAR
BOVEN