Er zijn wel 100 redenen te bedenken, maar...

De belangrijkste reden om
af te vallen?
Gezondheid!

We merken steeds vaker dat gezondheid de belangrijkste reden is dat mensen hun overgewicht willen aanpakken. En dat is heel verstandig, want je gezonder en fitter voelen, dat komt al nadat je de eerste paar kilo’s kwijt bent. Maar nog veel belangrijker is dat je bij overgewicht ook al echt een betere gezondheid bereikt bij een vermindering van 5% van je gewicht! Afslanken gaat niet om het ideale gewicht of schoonheidsideaal, het gaat erom dat jij je goed voelt in je lijf en je energie en zelfvertrouwen weer terug krijgt. 

Ben jij klaar voor een gezonder leven, wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes?

Bij Dieet je Fit krijg je via het programma van PowerSlim weer grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie! Samen met Caroline werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans.

Wat is de kracht van PowerSlim

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom heeft PowerSlim een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer vijf maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten.

Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier!

De voordelen van PowerSlim

  • Persoonlijke en intensieve begeleiding van je voedingscoach Caroline

  • Een persoonlijk voedingsplan

  • Lekkere producten en makkelijke recepten

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

  • Minimaal een jaar lang begeleiding na het bereiken van je doel

Pasta salade met tonijn | PowerSlim Fase 1A en 1B
Pasta salade met tonijn | PowerSlim Fase 1A en 1B

Maatwerk begeleiding

Het concept bestaat uit drie fases die je onder mijn begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werken we toe naar het gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder mijn professionele begeleiding. Zolang je wilt, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Wil je wel gebruik maken van begeleiding maar liever online? Dat kan op verschillende manieren. Telefonisch, via Skype, Teams, Facetime of e-mail,  je kunt zelf kiezen wat voor jou het beste uitkomt. Daarnaast sta ik 7 dagen in de week klaar voor alle vragen die je hebt tijdens het volgen van het programma. Je kunt me dan het best via mail of WhatsApp bereiken.

Sponsored Video
PowerSlim nieuw in het assortiment: notenpasta pinda amandel

Ook overtuigd?
Samen kunnen we het!

Ben je ook toe aan een nieuwe levensstijl? Kom gerust eens langs, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Ook overtuigd?
Samen kunnen we het!

Ben je ook toe aan een nieuwe levensstijl? Kom gerust eens langs, dan bespreken we samen de mogelijkheden!
Appel met centimeter

Volg me ook op social media

Je kunt me op veel manieren bereiken. Heb je vragen, of wil je een vrijblijvend intake gesprek plannen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen.

© Webdesign: MitZ.nl
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Of... pak gewoon de telefoon en bel 06 - 46 15 81 80!
NAAR
BOVEN