Kip met champignonsaus en dragon in een witlofschelpje

Ingrediënten

  • 120 gram kipfilet in blokjes
  • 2 stronkjes witlof
  • 75gr cantharellen gesneden
  • 75gr fijngehakte champignons
  • 2 fijngehakte sjalotten
  • 50cl kippenbouillon
  • 1 takje dragon
  • 1 zakje Prodimed champignonsoep
  • olie
  • kipkruiden (Stegeman)

Bereiding:
Bestrooi de kipfiletblokjes met kipkruiden. Bak de kipfilet in de olie gaar. Maak ondertussen een saus van de champignonsoep en de kippenbouillon. Voeg de sjalotten, champignons en cantharellen aan de kip toe en laat deze gaar worden. Voeg de champignonsaus toe en doe als laatste de dragon erbij.
Gebruik de bladen van de witlof als schelpje. Schep hier de kip met champignonsaus in en eet smakelijk!

 

Tags: Recepten fase 2

Afdrukken