Spinazie rundvleessalade

Ingredi├źnten

  • 200 gram verse spinazie
  • 150 gram mini (roma) tomaatjes
  • 200 gram shi-takes
  • 250 gram rosbief, stevig gesneden
  • 1 milde rode peper
  • 3 lente uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • limoensap
  • koriander
  • 2 eetlepels oestersaus

Dressing: Snipper de knoflook en de lente uitjes, meng deze met oestersaus en voeg wat limoensap en koriander naar smaak toe.

Roerbak de in plakjes gesneden shi-takes, gesneden minitomaatjes en de rode peper (zonder pitjes) in wat olie, voeg de spinazie op het laatst heel even toe tot deze warm is, snij de rosbief in brede repen, leg deze kort in de grillpan. Doe het spinazie mengsel in een schaal, drapeer de rosbief er overheen en schenk de dressing erover.

Voor 2 personen

 

Tags: Recepten fase 2

Afdrukken