Rundergehakt met groenten en taugé

Ingrediënten:

  • 150 gram rundergehakt
  • Allerlei groenten die in de lijst zijn opgenomen, ca 400gram
  • 200gram taugé
  • 2 theelepels Komijn
  • Gedroogde koriander naar smaak
  • Chilipeper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • 1 eetlepel gemberpoeder of verse gember
  • Vers pepertje rood/groen
  • 3 rode uien
  • 2 teentjes Knoflook
  • IJsbergsla

Voor 2 personen

Bereiding:  Snipper de ui en de knoflook. Bak de ui en knoflook samen met het gehakt om en om in 5 tot 10 minuten. Voeg peper, zout en de kruiden toe. Voeg de groenten toe.
Voeg naar 10 minuten de taugé toe. Snipper de ijsbergsla en leg op je bord. Verwarm de sla 1 minuut in de magnetron. Leg de groenten met het gehakt op de sla.

 

Tags: Recepten fase 2

Afdrukken