Zomerse BBQ grill salade

Ingrediënten:

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 kleine rode uien, in ringen
  • 3 teentjes knoflook, in plakjes
  • 2 el gedroogde Provencaalse kruiden
  • 1 blik artisjokharten (400gr), in vieren
  • 4 el knoflook-chilipeper-olijfolie
  • zeezout
  • grofgemalen zwarte peper
Bereidingwijze:
Aubergine, courgette en paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden. Aubergine apart houden, rest van groente in schaal mengen met ui, knoflook, kruiden en olie. Smaken 15 minuten laten intrekken. Aubergine en artisjok door groente scheppen. Groente in aluminium schaaltje leggen, zout en roaal peper eroverheen malen.
Geheel op matig hete barbecue zetten en in 15-20 minuten gaar roosteren. Regelmatig omscheppen. Voldoende voor 3-4 personen.

Tags: Recepten fase 1

Afdrukken